Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /latinica

Foča: Tokom saobraćajne nezgode otkriveno krijumčarenje ljudi

Izvor: Filter

Policijski službenici Policijske uprave Foča, juče su uhapsili K.D. iz Sarajeva, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krijumčarenje ljudi.

Kako je saopšteno iz policije, operativnim radom na terenu te  uvidom u nadzorne kamere, policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Foča su primjetili da je sa mjesta saobraćajne nezgode iz vozila Golf 5, kojim je upravljao K.D., izašlo šest lica te da su se uputili u obližnju šumu.

“Radom na terenu u mjestu Šukovac, opština Foča, policijski službenici su pronašli šest lica afro –azijskog porijekla, koji kod sebe nisu imali nikakvih dokumenata, a za koja se sumnja da su ilegalno ušli na teritoriju BiH”; saopšteno je iz PU Foča.

O svemu je upoznat dežurni  tužilac Tužilaštva BiH, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela krijumčarenje  lica, nakon čega je u službenim prostorijama Policijske uprave Foča izvršena i kriminalistička obrada lica K.D. iz Sarajeva.

Pronađena lica  predata su Službi za poslove sa strancima, Terenski centar za strance Istočno Sarajevo na dalje postupanje.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com