Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

Фоча: Током саобраћајне незгоде откривено кријумчарење људи

Извор: Филтер

Полицијски службеници Полицијске управе Фоча, јуче су ухапсили К.Д. из Сарајева, због сумње да је починио кривично дјело кријумчарење људи.

Како је саопштено из полиције, оперативним радом на терену те  увидом у надзорне камере, полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције Фоча су примјетили да је са мјеста саобраћајне незгоде из возила Голф 5, којим је управљао К.Д., изашло шест лица те да су се упутили у оближњу шуму.

“Радом на терену у мјесту Шуковац, општина Фоча, полицијски службеници су пронашли шест лица афро –азијског поријекла, који код себе нису имали никаквих докумената, а за која се сумња да су илегално ушли на територију БиХ”; саопштено је из ПУ Фоча.

О свему је упознат дежурни  тужилац Тужилаштва БиХ, који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу документовања кривичног дјела кријумчарење  лица, након чега је у службеним просторијама Полицијске управе Фоча извршена и криминалистичка обрада лица К.Д. из Сарајева.

Пронађена лица  предата су Служби за послове са странцима, Теренски центар за странце Источно Сарајево на даље поступање.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com