Fri. Jun 14, 2024
ћирилица /latinica

Učenici Srednjoškolskog centra “Srebrenica” posjetili Bolnicu “Srbija”

Foto: Bolnica "Srbija"

Izvor: Filter

Bolnicu “Srbija” danas su posjetili učenici trećeg i četvrtog razreda Srednjoškolskog centra “Srebrenica”, smjer – medicinski tehničar.

Foto: Bolnica “Srbija”

“Učenici su obišli cijelu ustanovu zajedno sa glavnim sestrama odjeljenja Bolnice “Srbija”, koje su ih upoznale sa procesom rada ustanove, odjeljenjima, operacionim blokom, poliklinikom”, saopšteno je iz Bolnice.

Direktorica Srednjoškolskog centra “Srebrenica” , Sanja Močević rekla je da im je velika čast i zadovoljstvo što su posjetili Bolnicu “Srbija”.

Foto: Bolnica “Srbija”

Ona je dodala da su smatrali dobrom odlukom to da učenici posjete Bolnicu “Srbija”, zato što je ova zdravstvena ustanova jedna od reprezentativnih u Republici Srpskoj pa će i djeca moći mnogo da vide i nauče.

“Zahvaljujem se prije svega direktoru Bolnice Nebojši Šešliji, ali i ostalom osoblju, koji su nas jako lijepo ugostili i pokazali kako to izgleda jedna bolnica koja treba da bude primjer svim bolnicama u Republici Srpskoj”, naglasila je Močevićeva.

Foto: Bolnica “Srbija”

Direktor Bolnice “Srbija” Nebojša Šešlija izrazio je zahvalnost direktorici Srednjoškolskog centra “Srebrenica”, Sanji Močević na odluci da učenici ove škole dođu u posjetu i obiđu Bolnicu “Srbija”.

Foto: Bolnica “Srbija”

On je napomenuo da je Bolnica zahvaljući Vladi Republike Srpske dobili savremen objekat koji je ponos čitave regije, a posjeta učenika Srednjoškolskog centra “Srebrenica” je još jedan od dokaza da su to prepoznali i stanovnici čitave Republike Srpske.

“Naša vrata su otvorena za sve mlade ljude, učenike, studente, da dođu i posjete našu ustanovu i uvjere se u uslove sa kojima raspolažemo. Nadamo se da će neki od njih u budućem periodu naći svoje zaposlenje u Bolnici “Srbija”, poručio je Šešlija.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com