Sun. Jul 14, 2024
ћирилица /латиница

Ученици Средњошколског центра “Сребреница” посјетили Болницу “Србија”

Фото: Болница "Србија"

Извор: Филтер

Болницу “Србија” данас су посјетили ученици трећег и четвртог разреда Средњошколског центра “Сребреница”, смјер – медицински техничар.

Фото: Болница “Србија”

“Ученици су обишли цијелу установу заједно са главним сестрама одјељења Болнице “Србија”, које су их упознале са процесом рада установе, одјељењима, операционим блоком, поликлиником”, саопштено је из Болнице.

Директорица Средњошколског центра “Сребреница” , Сања Мочевић рекла је да им је велика част и задовољство што су посјетили Болницу “Србија”.

Фото: Болница “Србија”

Она је додала да су сматрали добром одлуком то да ученици посјете Болницу “Србија”, зато што је ова здравствена установа једна од репрезентативних у Републици Српској па ће и дјеца моћи много да виде и науче.

“Захваљујем се прије свега директору Болнице Небојши Шешлији, али и осталом особљу, који су нас јако лијепо угостили и показали како то изгледа једна болница која треба да буде примјер свим болницама у Републици Српској”, нагласила је Мочевићева.

Фото: Болница “Србија”

Директор Болнице “Србија” Небојша Шешлија изразио је захвалност директорици Средњошколског центра “Сребреница”, Сањи Мочевић на одлуци да ученици ове школе дођу у посјету и обиђу Болницу “Србија”.

Фото: Болница “Србија”

Он је напоменуо да је Болница захваљући Влади Републике Српске добили савремен објекат који је понос читаве регије, а посјета ученика Средњошколског центра “Сребреница” је још један од доказа да су то препознали и становници читаве Републике Српске.

“Наша врата су отворена за све младе људе, ученике, студенте, да дођу и посјете нашу установу и увјере се у услове са којима располажемо. Надамо се да ће неки од њих у будућем периоду наћи своје запослење у Болници “Србија”, поручио је Шешлија.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com