Wed. May 31, 2023
ћирилица /latinica

Poziv za dostavljanje inicijativa za dodjelu nagrada i priznanja povodom slave Opštine Istočna Ilidža

Izvor: Filter

Opština Istočna Ilidža objavila je javni poziv svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licim sa područja opštine Istočna Ilidža da dostave svoje inicijative za dodjelu nagrada i priznanja, povodom 6. maja, Đurđevdana, slave opštine Istočna Ilidža.

Odlukom o priznanjima opštine Istočna Ilidža ustanovljene su tri priznanja.

Povelja opštine Istočna Ilidža najviše priznanje Opštine, a dodjeljuje se za izuzetan rad i djela koja su od opšteg značaja za razvoj društvene zajednice u svim oblastima stvaralaštva.

Plaketa opštine Istočna Ilidža je priznanje koje Opština dodjeljuje za vrhunske rezultate i uspjehe u oblasti privrede, nauke, kulture, umjetnosti i sporta, te za izuzetan doprinos u razvoju Opštine i njegovanju dobrih odnosa sa drugim opštinama.

Zahvalnica opštine Istočna Ilidža je priznanje koje Opština dodjeljuje za učinjeno humano djelo, požrtvovanost u spasavanju ljudi i imovine, za izuzetan doprinos u humanitarnim i dobrotvornim akcijama i za druga učinjena djela koja doprinose srećnijem i humanijem življenju.

“Inicijative moraju da budu dostavljene sa obrazloženjem i biografijom za fizička lica ,odnosno sa referensama za pravna  lica”, navedeno je iz Opštine Istočna Ilidža.

Inicijative se mogu dostaviti Skupštini opštine Istočna Ilidža – Komisija za nagrade i priznanja, na adresu: Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 2,  71 123 Istočna Ilidža.

Konkurs će se objaviti na oglasnoj tabli opštine Istočna Ilidža i zvaničnoj WEB stranici opštine.

 Javni poziv otvoren je od 03. do 13. aprila.

                                                                                                      

Filter 2019