Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

Позив за достављање иницијатива за додјелу награда и признања поводом славе Општине Источна Илиџа

Извор: Филтер

Општина Источна Илиџа објавила је јавни позив свим заинтересованим правним и физичким лицим са подручја oпштине Источна Илиџа да доставе своје иницијативе за додјелу награда и признања, поводом 6. маја, Ђурђевдана, славе oпштине Источна Илиџа.

Одлуком о признањима oпштине Источна Илиџа установљене су три признања.

Повeља општине Источна Илиџа највише признање Општине, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

Плакета општине Источна Илиџа је признање које Општина додјељује за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.

Захвалница општине Источна Илиџа је признање које Општина додјељује за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

“Иницијативе морају да буду достављене са образложењем и биографијом за физичка лица ,односно са референсама за правна  лица”, наведено је из Општине Источна Илиџа.

Иницијативе се могу доставити Скупштини oпштине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2,  71 123 Источна Илиџа.

Конкурс ће се објавити на огласној табли општине Источна Илиџа и званичној WEB страници општине.

 Jавни позив отворен је oд 03. до 13. априла.

                                                                                                      

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com