Thu. Jun 13, 2024
ћирилица /латиница

Расписан конкурс за новог директора УИО, познати услови и плата

Извор: Глас Српске/Маријана Миљић Бјеловук

Конкурс за избор директора Управе за индиректно опорезивање (УИО) БиХ биће објављен сутра, а онај ко буде изабран на ову функцију имаће основну нето плату 4.387 марака.

Кандидати имају рок од 14 дана да се пријаве на конкурс, а посебни услови које треба да испуне је да имају завршен правни или економски факултет техничког смјера, те десет година радног искуства али и развијене организаторске способности и способности стратешког планирања и руковођења.

– Приликом процјене квалификација кандидата у обзир ће се узети и критериј да је кандидат стручан у одговарајућој области и да је показао високе стандарде поштења и интегритета у обављању посла – наведено је у посебни условима јавног огласа за избор и именовање директора УИО БиХ.

У општим условима је, између осталог наведено, да кандидати који се пријављују морају бити физички и психички способни за обављање послова радног мјеста директора УИО.

Садашњем директору УИО Мири Џакули манданта је истекао у јулу 2020. године.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com