Fri. Jun 14, 2024
ћирилица /latinica

Sladoje: Kamere su snimile dva napadača, šteta je oko 25.000 KM

Foto: N1

Izvor: srpskainfo.com/ Goran Obradović

Tokom noći zapaljeno je moje vozilo, a vatra je oštetila vozila i od brata i druga, tom prilikom pričinjena nam je šteta od oko 25.000 maraka, rekao je za Srpskainfo bivši član i odbornik DNS Aleksandar Sladoje.

On je rekao da je to porodično auto, koje koriste on i supruga.

– Noćas oko tri časa nas je probudila eksplozija. Kada sam izašao ispred kuće vidio sam kako gori moj automobil, a vatra je zahvatila još dva vozila. Moj automobil je star oko 15 godina i nije bio kasko osiguran – ističe Sladoje.

Prema njegovim riječima, kamera sa kuće su snimile dva napadača.

– Ja na kući nemam kameru, ali ima prvi komšija. Na snimku se vide dvije osobe sa kapuljačama kako pale vozilo – kaže Sladoje.

Dodaje da često parkira automobil u blizini kuće, ali da je sada na sreću ostavio ga bliže cesti.

– Da je vozilo bilo kraj kuće, vatra bi zahvatila i kuću. Sreća do toga nije došlo – ističe Aleksandar Sladoje.

Za Srpskainfo kaže da misli da paljevina njegovog automobila i paljevina vozila od Predraga Nešića nisu povezani.

– Ja sam prije tri mjeseca napustio DNS i od tada nisam imao nikakav kontakt sa Nešićima. Možda neko misli da smo mi povezani, ali mi više nemamo nikakve kontakte – rekao je Sladoje za Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo su rekli da im je paljevina prijavljena jutros oko 4.30 časova i da preduzimaju sve kako bi pronašli napadače.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com