Sun. Jul 14, 2024
ћирилица /латиница

Сладоје: Kамере су снимиле два нападача, штета је око 25.000 KМ

Фото: N1

Извор: srpskainfo.com/ Горан Обрадовић

Током ноћи запаљено је моје возило, а ватра је оштетила возила и од брата и друга, том приликом причињена нам је штета од око 25.000 марака, рекао је за Српскаинфо бивши члан и одборник ДНС Александар Сладоје.

Он је рекао да је то породично ауто, које користе он и супруга.

– Ноћас око три часа нас је пробудила експлозија. Kада сам изашао испред куће видио сам како гори мој аутомобил, а ватра је захватила још два возила. Мој аутомобил је стар око 15 година и није био каско осигуран – истиче Сладоје.

Према његовим ријечима, камера са куће су снимиле два нападача.

– Ја на кући немам камеру, али има први комшија. На снимку се виде двије особе са капуљачама како пале возило – каже Сладоје.

Додаје да често паркира аутомобил у близини куће, али да је сада на срећу оставио га ближе цести.

– Да је возило било крај куће, ватра би захватила и кућу. Срећа до тога није дошло – истиче Александар Сладоје.

За Српскаинфо каже да мисли да паљевина његовог аутомобила и паљевина возила од Предрага Нешића нису повезани.

– Ја сам прије три мјесеца напустио ДНС и од тада нисам имао никакав контакт са Нешићима. Можда неко мисли да смо ми повезани, али ми више немамо никакве контакте – рекао је Сладоје за Српскаинфо.

У Полицијској управи Источно Сарајево су рекли да им је паљевина пријављена јутрос око 4.30 часова и да предузимају све како би пронашли нападаче.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com