Fri. Jun 14, 2024
ћирилица /latinica

Izuzetno teški uslovi za vožnju od Romanije, preko Foče do Hercegovine

Foto: Fejsbuk grupa "Policija zaustavlja",

Izvor: Filter

U redovnim izvještajima o stanju na putevima u Republici Srpskoj iz AMS RS od jutros ponavljaju da se zbog sniježnih padavina i poledice saobraćaj odvija otežano i usporeno na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja.

Izdvajaju putne pravce Mrkonjić Grad-Miliništa, Tisovac-Kneževo-Ugar, Šipovo-Novo Selo, Kola-Stričići-Čađavica, Sarajevo-Rogatica preko Romanije, Trnovo-Foča preko prevoja Rogoj, Vlasenica-Han Pijesak preko prevoja Han Pogled i Foča-Gacko preko prevoja Čemerno

Vozači koji su se tokom dana zatekli na pomenutim dionicama tvrde da je stanje izuzetno loše, što potvrđuju fotografijama i video snimcima.

Prijeđel (Od Foče prema Tjentištu)

Video sa puta Foča-Tjentište je preuzet iz fejsbuk grupe “Policija zaustavlja”, kao i naredni. Na njemu možete vidjeti kako je oko 15.00 bilo na putu niz Romaniju.

Niz Romaniju prema Sokocu

Tokom dana vozači upozoravaju na najkritičnije dionice, a među često pominjanim je i Rogoj. Naredna fotografija zabilježena je na Rogoju oko 14.00 časova.

Rogoj

Ništa bolja situacija nije bila danas ni na Putu Pale-Jahorina.

Pale-Jahorina
©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com