Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /латиница

Изузетно тешки услови за вожњу од Романије, преко Фоче до Херцеговине

Фото: Фејсбук група "Полиција зауставља",

Извор: Филтер

У редовним извјештајима о стању на путевима у Републици Српској из АМС РС од јутрос понављају да се због снијежних падавина и поледице саобраћај одвија отежано и успорено на дионицама у вишим планинским предјелима и преко превоја.

Издвајају путне правце Мркоњић Град-Милиништа, Тисовац-Кнежево-Угар, Шипово-Ново Село, Кола-Стричићи-Чађавица, Сарајево-Рогатица преко Романије, Трново-Фоча преко превоја Рогој, Власеница-Хан Пијесак преко превоја Хан Поглед и Фоча-Гацко преко превоја Чемерно

Возачи који су се током дана затекли на поменутим дионицама тврде да је стање изузетно лоше, што потврђују фотографијама и видео снимцима.

Пријеђел (Од Фоче према Тјентишту)

Видео са пута Фоча-Тјентиште је преузет из фејсбук групе “Полиција зауставља”, као и наредни. На њему можете видјети како је око 15.00 било на путу низ Романију.

Низ Романију према Сокоцу

Током дана возачи упозоравају на најкритичније дионице, а међу често помињаним је и Рогој. Наредна фотографија забиљежена је на Рогоју око 14.00 часова.

Рогој

Ништа боља ситуација није била данас ни на Путу Пале-Јахорина.

Пале-Јахорина
©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com