Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /latinica

Detalji saobraćajne nezgode u Bratuncu: Vozilom udarila dijete pa pobjegla

Izvor: Glas Srpske

U Bratuncu je prije dva dana došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je vozilom udaren dječak, a vozač se udaljio sa mjesta nezgode. Vozač je slobode lišen danas, a dječak se još uvijek bori za život.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11.6.2022. godine oko 01.55 časova, lišili su slobode lice inicijala DŽ.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja” i „Nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi”. 

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 9.6.2022. godine tragali za licem koje je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bratuncu teško povrijedilo maloljetnog pješaka, te napustilo mjesta događaja.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba  je odmah poslije predaje priznala o događaju koji se dogodio u Bratuncu. Zbog zakonske procedure, ista osoba nije mogla biti lišena slobode prije navedenog vremenskog roka u pristiglom saopštenju, prenosi portal Zvornički.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao N1, vozilom je upravljala odbornica Skupštine Opštine Srebrenica.

Povrijeđeni dječak iz Bratunca još uvijek se bori za život na UKC “Gradina” Tuzla. Kako su izvijestili novinari Srpskainfo, dječaka su u kanalu pronašli mještani dok je bio bez svijesti.

Filter 2019