Детаљи саобраћaјне незгоде у Братунцу: Возилом ударила дијете па побјегла

Извор: Глас Српске

У Братунцу је прије два дана дошло до саобраћајне незгоде у којој је возилом ударен дјечак, а возач се удаљио са мјеста незгоде. Возач је слободе лишен данас, а дјечак се још увијек бори за живот.

Полицијски службеници Полицијске станице Сребреница, 11.6.2022. године око 01.55 часова, лишили су слободе лице иницијала Џ.Н. из Сребренице, због кривичног дјела „Угрожавање јавног саобраћаја” и „Непружање помоћи повријеђеном лицу у саобраћајној незгоди”. 

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су од 9.6.2022. године трагали за лицем које је у саобраћајној незгоди која се догодила у Братунцу тешко повриједило малољетног пјешака, те напустило мјеста догађаја.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио предузимање свих мјера и радњи на документовању наведених кривичних дјела, те достављање Извјештаја о почињеним кривичним дјелима, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Према незваничним информацијама од извора блиских истрази о овом случају, особа  је одмах послије предаје признала о догађају који се догодио у Братунцу. Због законске процедуре, иста особа није могла бити лишена слободе прије наведеног временског рока у пристиглом саопштењу, преноси портал Зворнички.

Према незваничним информацијама до којих је дошао Н1, возилом је управљала одборница Скупштине Општине Сребреница.

Повријеђени дјечак из Братунца још увијек се бори за живот на УКЦ “Градина” Тузла. Како су извијестили новинари Српскаинфо, дјечака су у каналу пронашли мјештани док је био без свијести.

Filter 2019