Sun. Jan 23, 2022
ћирилица /латиница

“Јужни ветар: Убрзање” од вечерас у биоскопу у Источном Сарајеву

Извор: ФИЛТЕР

Биоскоп My Cinema наставља са радом у угодном амбијенту дворане Kултурног Центра Источно Ново Сарајево од 11. новембра са БХ премијером дуго очекиваног наставка српског блокбастера „Јужни ветар: Убрзање“ те викенд пројекцијама новог анимираног хита „Непоправљиви Рон“ у синхронизованој верзији.

Нови биоскоп Мy Cinema Источно Сарајево од 11. новембра најављује отварање наставка акционог блокбастера Милоша Аврамовића „Јужни ветар: Убрзање“ у премијери паралелно са свим кинима у БиХ.

Оригинални филм из 2018. постао је најгледанији филм у регији у претходне двије декаде те је у биоскопима у Србији остварио резултат од преко 600.000 гледалаца а у БХ биоскопима суверено освојио прво мјесто најгледанијих филмова у 2018.години са преко 100.000 гледалаца. Након филма је снимљена серија од 14 епизода, а сада живот главног лика Петра Мараша наставља тамо гдје је серија стала.

Петар Мараш у новом филму користи све предности новостеченог статуса „недодирљивог вође српског подземља“, под заштитом саме државе. У жељи да прошири и озакони посао, незаконито стечени новац Мараш улаже у легалне послове. Тражећи повољну прилику, са својим вјерним Баћом одлази у источну Србију. Тамо сазнаје вијести због којих ће бити присиљен промијенити планове и вратити се на улицу.

Живот на коцки, играње по правилима међународних нарко-картела и бројне спектакуларне акцијске сцене – то су само неки детаљи онога што нас чека у Убрзању.

Сценарио „Јужни ветар: Убрзање“ потписују редатељ Милош Аврамовић и Петар Михајловић, док су продуценти филма Татјана Жежељ Гојковић, Милош Аврамовић, Милош Биковић и Миодраг Радоњић.

Милош Биковић и Миодраг Радоњић поново су у улогама Мараша и Баће, а подршку им даје Цар, којег глуми легендарни Мики Манојловић. Лука Грбић је у улози млађег Мараша, док је водећа женска јунакиња Јована Стојиљковић. Између осталих ћемо у овом дијелу гледати и Горана Навојца, те Александра Берчека, Мариана Валева, Захарима Бахарова, Мака Маринова, Анастасиу Еверал и многе друге.

Премијера филма у биоскопу My Cinema заказана је за четвртак 11. новембра у 21:00 сат а филм ће се у седмици од 12. до 17. новембра приказивати у терминима од 18.00 и 20.30 сати, у суботу и недјељу 13. и 14. новембра и у термину од 15.30 сати.


Од 13.новембра биоскоп за најмлађе гледаоце и њихове родитеље уводи и пријеподневне матинеја пројекције са пројекцијама најновијег анимираног хита „Непоправљиви Рон“.

То је прича о савременом пријатељству између стидљивог и повученог дечака Барнија и његовог необичног, причљивог и разиграног пријатеља робота Рона. Kарактере су оживели познати српски глумци Никола Ракочевић, Марко Марковић, Небојша Миловановић и Марко Јањић. Посебно је занимљиво што су у синхронизацији учествовале популарна српска водитељка – Драгана Kосјерина и чувена певачица Маја Оџаклијевска.

Пројекције анимираног хита којег је у првих десет дана у БХ кинима погледало готово 10.000 малишана и њихових родитеља у биоскопу Мy Cinemа заказане су за суботу и недјељу 13. и 14. новембра у терминима од 11.00 и 13.00 сати.

Све информације око термина пројекција, репертоара биоскопа, цијена карата и те све информације око телефонске резервације карата сви заинтересовани могу пронаћи на фејсбук страници и инстаграм профилу биоскопа (My Cinema Istočno Sarajevo).

Filter 2019