Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /latinica

Istočno Sarajevo: Automobilom udario policajca pa pobjegao

Izvor: Srna

Za licem iz Istočnog Novog Sarajeva čiji su inicijali M.S. raspisana je potraga nakon što je vozilom povrijedio policajca, a potom pobjegao, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža juče su na parkingu uočili automobil “audi” sa različitim registarskim oznakama za kojim je raspisana potraga.

Prilikom kontrole, vozač M.S. je naglo krenuo vozilom naprijed nanijevši tjelesne povrede policajcu, a potom se udaljio u pravcu Kantona Sarajevo.

Pripadniku policije povrede su konstatovane u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Policijska uprava Istočno Sarajevo raspisala je potragu za M.S. zbog postojanja osnova sumnje da je ovo lice počinilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

U toku je rad na pronalasku lica, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Tokom proteklih 10 mjeseci na području Policijske uprave Istočno Sarajevo zabilježena su tri napada na ovlaštena službena lica.

Policijska uprava Istočno Sarajevo najoštrije osuđuje svaki vid napada na pripadnike policije prilikom obavljanja službenih poslova i zadataka.

Filter 2019