Sat. Aug 13, 2022
ћирилица /латиница

Источно Сарајево: Аутомобилом ударио полицајца па побјегао

Извор: Срна

За лицем из Источног Новог Сарајева чији су иницијали М.С. расписана је потрага након што је возилом повриједио полицајца, а потом побјегао, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Припадници Полицијске станице Источна Илиџа јуче су на паркингу уочили аутомобил “ауди” са различитим регистарским ознакама за којим је расписана потрага.

Приликом контроле, возач М.С. је нагло кренуо возилом напријед нанијевши тјелесне повреде полицајцу, а потом се удаљио у правцу Kантона Сарајево.

Припаднику полиције повреде су констатоване у Болници “Србија” у Источном Сарајеву.

Полицијска управа Источно Сарајево расписала је потрагу за М.С. због постојања основа сумње да је ово лице починило кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

У току је рад на проналаску лица, након чега ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Током протеклих 10 мјесеци на подручју Полицијске управе Источно Сарајево забиљежена су три напада на овлаштена службена лица.

Полицијска управа Источно Сарајево најоштрије осуђује сваки вид напада на припаднике полиције приликом обављања службених послова и задатака.

Filter 2019