Fri. Oct 15, 2021
ћирилица /latinica

Tuča u Rogatici, krađa u Palama

Izvor: Policijska uprava Istočno Sarajevo

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su tri krivična djela, registrovana su tri narušavanja javnog reda i mira i dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj stanici Rogatica, 26.09.2021. godine oko 23.05 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu, u ulici Srpske sloge, opština Rogatica došlo su fizičkog sukoba više lica.

Policijski službenici dolaskom na lice mjesta identifikovali su učesnike u tuči, a radi se o licima I.Ć., D.R., V.Š. i I.Ć. svi iz Rogatice.

Povrijeđenim I.Ć., D.R. i V.Š. ukazana je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Rogatica, nakon čega su prevezeni u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje liječenje, dok je live I.Ć. lišeno slobode.

O svemu obaviješten javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a protiv navedenih lica biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Tjelesna povreda“.

Policijskoj stanici Pale, 27.09.2021. godine prijavljeno je da je iz porodične kuće u Karađorđevoj ulici, u Palama otuđeno vatreno oružje-puška.

O svemu obaviješten javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju i pronasku izvršioca krivičnog djela „Krađa“.

Filter 2019