Туча у Рогатици, крађа у Палама

Извор: Полицијска управа Источно Сарајево

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево пријављена су три кривична дјела, регистрована су три нарушавања јавног реда и мира и догодила се једна саобраћајна незгода.

Полицијској станици Рогатица, 26.09.2021. године око 23.05 часова пријављено је да је у угоститељском објекту, у улици Српске слоге, општина Рогатица дошло су физичког сукоба више лица.

Полицијски службеници доласком на лице мјеста идентификовали су учеснике у тучи, а ради се о лицима И.Ћ., Д.Р., В.Ш. и И.Ћ. сви из Рогатице.

Повријеђеним И.Ћ., Д.Р. и В.Ш. указана је љекарска помоћ у Дому здравља Рогатица, након чега су превезени у Универзитетску болницу Фоча на даље лијечење, док је ливе И.Ћ. лишено слободе.

О свему обавијештен јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а против наведених лица биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Тјелесна повреда“.

Полицијској станици Пале, 27.09.2021. године пријављено је да је из породичне куће у Карађорђевој улици, у Палама отуђено ватрено оружје-пушка.

О свему обавијештен јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на расвјетљавању и пронаску извршиоца кривичног дјела „Крађа“.

Filter 2019