Sun. Apr 2, 2023
ћирилица /latinica

Sokolac: Bajkeri prikupili 2.330 KM za liječenje prijatelja

Izvor: Srna

Šezdesetak bajkera danas je u humanitarnoj vožnji na Sokocu prikupilo 2.330 KM za liječenje njihovog prijatelja Nenada Perović /49/ kome je potrebno 67.000 dolara za transplataciju bubrega u Minsku.

U humanitarnoj vožnji učestovali su članovi moto-klubova “Taurus” iz Bratunca, “Gorštak” iz Vlasenice, “Stara Hercegovina” iz Trebinja, “Paradizo” iz Istočnog Novog Sarajeva, “Long rajders” i “Pale”.

Učestvovali su i bajkeri “Romanije” sa Sokoca, “Hej Joe”, Moto-grupe “Ruski motoristi”, odjeljenje iz Trebinja i Sokoca, te motoristi pojedinci, vozači kvadova i vozači bagija sa Sokoca.

Prikupljeni novac biće uplaćen na žiro račun za liječenje njihovog prijatelja.

Jedan od organizatora Momir Tomić zadovoljan je odzivom motorista, koji su se okupili na skretanju sa magistralnog puta Podromanija-Rogatica, od Ivan polja do manastira u selu Ozerkovići.

On je rekao Srni da su učesnici ove humanitarne vožnje prisustvovali i službi u Manastiru Svete Trojice, koju je služio iguman Georgije za njihovo i zdravlje njihovog prijatelja sa Sokoca.

Nenad Perović sa Sokoca ima dijagnozu hronični zapaljenski bubrežni sindrom, pa je neophodno što prije prikupiti potrebna sredstva za transplantaciju bubrega.

Sredstva se mogu uplaćivati na žiro račune NLB Razvojne banke 562-012-80957287-41/KM/ i 160-5100102264463-44 /din/.

Do kraja oktobra se za njegovo liječenje pozivom na humanitarni broj “M:tela”-a 1434 mogu donirati dvije KM.

Inicijativa za današnju humanitarnu akciju potekla je od grupe bajkera sa Sokoca i Pala, te iz Rogatice i Istočnog Novog Sarajeva.

Filter 2019