Соколац: Бајкери прикупили 2.330 КМ за лијечење пријатеља

Извор: Срна

Шездесетак бајкера данас је у хуманитарној вожњи на Сокоцу прикупило 2.330 КМ за лијечење њиховог пријатеља Ненада Перовић /49/ коме је потребно 67.000 долара за трансплатацију бубрега у Минску.

У хуманитарној вожњи учестовали су чланови мото-клубова “Таурус” из Братунца, “Горштак” из Власенице, “Стара Херцеговина” из Требиња, “Парадизо” из Источног Новог Сарајева, “Лонг рајдерс” и “Пале”.

Учествовали су и бајкери “Романије” са Сокоца, “Хеј Јое”, Мото-групе “Руски мотористи”, одјељење из Требиња и Сокоца, те мотористи појединци, возачи квадова и возачи багија са Сокоца.

Прикупљени новац биће уплаћен на жиро рачун за лијечење њиховог пријатеља.

Један од организатора Момир Томић задовољан је одзивом моториста, који су се окупили на скретању са магистралног пута Подроманија-Рогатица, од Иван поља до манастира у селу Озерковићи.

Он је рекао Срни да су учесници ове хуманитарне вожње присуствовали и служби у Манастиру Свете Тројице, коју је служио игуман Георгије за њихово и здравље њиховог пријатеља са Сокоца.

Ненад Перовић са Сокоца има дијагнозу хронични запаљенски бубрежни синдром, па је неопходно што прије прикупити потребна средства за трансплантацију бубрега.

Средства се могу уплаћивати на жиро рачуне НЛБ Развојне банке 562-012-80957287-41/КМ/ и 160-5100102264463-44 /дин/.

До краја октобра се за његово лијечење позивом на хуманитарни број “М:тела”-а 1434 могу донирати двије КМ.

Иницијатива за данашњу хуманитарну акцију потекла је од групе бајкера са Сокоца и Пала, те из Рогатице и Источног Новог Сарајева.

Filter 2019