Wed. Mar 22, 2023
ћирилица /latinica

Vrtić “Patrijarh Pavle” dobio 15 krevetića

Izvor: Srna

Direktor Doma za stara lica Istočno Sarajevo Miljan Sladoje donirao je vrtiću “Patrijarh Pavle” 15 kreveta, vrijednosti oko 1.600 KM, čime je obezbijeđena još jedna vaspitna soba za mališane u ovoj ustanovi.

Direktor Predškolske ustanove “Patrijarh Pavle” u Istočnom Novom Sarajevu Nikola Ašanin rekao je novinarima da je Sladoje i ranije pomagao ovom vrtiću.

“Obezbijedio nam je dovoljan broj zaštitnih maski i toplomjere za trijažu prilikom prijema djece u ovu ustanovu”, izjavio je Ašanin.

Ašanin je izrazio zahvalnost za donaciju, s obzirom na to da će značajno poboljšati uslove za vaspitno-obrazovni rad.

“Bitno je napomenuti da su to namjenski krevetići za djecu, koje naš vrtić već posjeduje u drugim vaspitnim sobama. Moram da naglasim da naša ustanova ima dobru saradnju sa svim predškolskim ustanovama u Istočnom Sarajevu, sa školama”, rekao je Ašanin.

Direktor Doma za stara lica Miljan Sladoje naglasio je da pomaže mališanima radi promocije pozitivnih vrijednosti i obezbjeđivanja uslova za normalan rast i razvoj.

Kapacitet Predškolske ustanove “Patrijarh Pavle” je 150 djece, a reorganizacijom prostora i donacijom kreveta ova ustanova je obezbijedila uslove za prijem novih mališana.

Filter 2019