Вртић “Патријарх Павле” добио 15 креветића

Извор: Срна

Директор Дома за стара лица Источно Сарајево Миљан Сладоје донирао је вртићу “Патријарх Павле” 15 кревета, вриједности око 1.600 КМ, чиме је обезбијеђена још једна васпитна соба за малишане у овој установи.

Директор Предшколске установе “Патријарх Павле” у Источном Новом Сарајеву Никола Ашанин рекао је новинарима да је Сладоје и раније помагао овом вртићу.

“Обезбиједио нам је довољан број заштитних маски и топломјере за тријажу приликом пријема дјеце у ову установу”, изјавио је Ашанин.

Ашанин је изразио захвалност за донацију, с обзиром на то да ће значајно побољшати услове за васпитно-образовни рад.

“Битно је напоменути да су то намјенски креветићи за дјецу, које наш вртић већ посједује у другим васпитним собама. Морам да нагласим да наша установа има добру сарадњу са свим предшколским установама у Источном Сарајеву, са школама”, рекао је Ашанин.

Директор Дома за стара лица Миљан Сладоје нагласио је да помаже малишанима ради промоције позитивних вриједности и обезбјеђивања услова за нормалан раст и развој.

Капацитет Предшколске установе “Патријарх Павле” је 150 дјеце, а реорганизацијом простора и донацијом кревета ова установа је обезбиједила услове за пријем нових малишана.

Filter 2019