Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /latinica

“Trnovo 2024”: E-Sports i Kafe bar Era ubjedljivi u grupi D, a Ajaks iz Nikšića i Nevesinje u grupi C

Izvor: Filter

Petrovdanski turniru u futsalu “Trnovo” 2024” počeo je 1. jula , a gledaoci su imali priliku da gledaju utakmice grupe D i grupe C.

Prvog dana turnira gledacima u Trnovu upriličena je odlična futsal predstava, a za to su zaslužne ekipe iz grupe D.

Ekipa“E-Sports” je ostvarila učinak od maksimalne tri pobjede, a ovaj fantastičan sastav igrača je pokazao da su prvi kandidati za titulu šampiona. Ekipa “Kafe bar Era” se publici predstavila sa jako dobrom igrom i borbenošću, pa će ovi momci biti izuzetno težak protivnik za sve ekipe u eliminacionoj fazi.

U daljem takmičenju nećemo gledati ekipe “Opština Kalinovik” i “Elektim Elektroinvest Lepenica”, koje su završile grupnu fazu na trećem i četvrtom mjestu.

Drugog takmičarskog dana na programu su bile utakmice grupe C.

Situacija na tabeli pokazuje da su tri ekipe imale po 6 bodova, pa je na kraju odlučila gol razlika u međusobnim duelima ove tri ekipe, na osnovu čega su plasman u eliminacionu fazu obezbijedile ekipe KMF Ajaks iz Nikšića (g.r.: +1) i KMF “Nevesinje” iz Nevesinja (g.r.: 0).

Izuzetno dobru noć je imala ekipa “Apoteka Centar Zdravlja-Nekretnine Radan” iz Istočnog Sarajeva (g.r.: -1), koja na kraju takmičenja nije imala sreće i okončala takmičenje u grupnoj fazi, iako su 2 minute prije kraja posljednje utakmice imali siguran prolaz.

Ekipa Opština Rogatica je bila u deficitu sa igračima, a mlada postava momaka je iako tabelarno poslednja pokazala jako čvrstu i kvalitetnu igru.

“Zahvaljujemo se svim ekipama i našim prijateljima na izuzetnom ponašanju i korektnosti, koji su i ove godine posjetili naš turnir i donijeli dobro raspoloženje. Takođe, želimo brz oporavak Nikoli Pandureviću,igraču ekipe Apoteke Centar Zdravlja-Nekretnine Radan, koji je zadobio težu povredu ramena u prvoj utakmici svoje ekipe.” ističu organizatori turnira.

Takođe, odigrala se i utakmica porodica između Šešlija i Andrića, gdje su Andrići ostvarili pobjedu od 3:1. Utakmica je odigrana u prijateljskoj atmosferi i nadmetanju, a najatraktivniji potezi večeri za publiku su bili golovi najmlađih igrača u sastavima obje ekipe.


Danas su na rasporedu utakmice grupe A, dok će se odgođene utakmice grupe B odigrati 7. jula.

Nagradni fond turnira je 13.000,00 KM.

Za pobjednika turnira obezbijeđeno je 9.000,00 KM, za drugoplasiranog 3.000,00 KM, a za trećeplasiranog 1.000,00 KM.

Predviđene su nagrade za najboljeg igrača i golmana u iznosu od 150,00 KM.

Generalni pokrovitelj turnira je Opština Trnovo, a tehnički organizator KMF “Željeznica” iz Trnova, novi premijerligaš Bosne i Hercegovine u futsalu.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com