Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /latinica

Javni poziv za dodjelu nepovratnih novčanih sredstava za razvoj privrede u 2024. godini

Izvor: Filter

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisala je javni poziv za dodjelu nepovratnih novčanih sredstava za razvoj privrede u 2024. godini.

Biće dodijeljeno 150.000 KM, a finansiraće se nabavka osnovnih i obrtnih sredstava, opreme, izgradnja i adaptacija objekata i druga ulaganja u osnovna sredstva i održavanje likvidnosti. Takođe, biće dodijeljena sredstva za podsticanje mladih ljudi i mladih bračnih parova za otpočinjanje ili unapređenje biznisa, te za podsticanje ženskog preduzetništva.

Konkurisati mogu pravna i fizička lica sa prebivalištem ili registracijom u Republici Srpskoj, koji obavljaju privrednu djelatnost na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo.

U javnom pozivu je navedeno da se subvencije neće dodijeliti preduzećima i radnjama koje se ne bave  proizvodnom djelatnošću, onima koji obavljaju ugostiteljsku i trgovačku djelatnost, te korisnicima čiji zahtjevi budu nepotpuni i neblagovremeni.

Javni poziv pročitajte OVDJE.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com