Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /latinica

Šulić i Vasić na Ravnoj planini: Podrška daljem razvoju destinacije

Izvor: Srna

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić i direktor Turističke organizacije Republike Srpske Kostadin Vasić posjetili su danas Ski-centar “Ravna planina” i potvrdili podršku daljem razvoju ove destinacije.
Tokom posjete Ski-centru Šulić i Vasić razgovarali su sa vlasnikom Veljkom Golijaninom o dosadašnjim rezultatima rada i planovima za dalji razvoj.

Šulić i Vasić su izrazili zadovoljstvo time što je u narednom periodu na Ravnoj planini planirana izgradnja hotelskog kompleksa sa konferencijskim sadržajima, te potvrdili podršku Ministarstva i Turističke organizacije Republike Srpske daljem razvoju ove destinacije.

Ski-centar “Ravna planina” počeo je s radom 2014. godine, a uprava od tada do danas kontinuirano ulaže u unapređenje infrastrukture, sadržaja i proširenje ski-staza kompleksa, saopšteno je iz Ministarstva trgovine i turizma.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com