Tue. Jun 25, 2024
ћирилица /latinica

U Istočnom Sarajevu završen drugi po redu 3na3 junior turnir

Izvor: Filter

Nakon Modriče ”3na3 junior fudbal” preselio se u Istočno Sarajevo, gd‌je su u dva dana borbe u dvije kategorije – osnovci i srednjoškolci – krunisani šampioni u ovom novom uzbudljivom formatu fudbala.

Događaj je privukao veliku pažnju prisutnih, pogotovo najmlađih koji su, pored stvarnog fudbala uživali i u PlayStation kutku. 

Pobjednici ovog turnira

U kategoriji osnovaca, titulu šampiona odnijela je ekipa ”OFK Kasindo”, a kao najbolji igrač proglašen je Vlado Remić.

U kategoriji srednjoškolaca titula je pripala ekipi ”Poslednja stanica Mesići”, za najboljeg igrača izabran je Dejan Tomić.

Finalisti obje kategorije su izborili plasman na veliko finale u Banjaluci, gd‌je će snage odmjeriti finalisti svih pet gradova. 

Sport i prijateljstvo

Cilj projekta ”3na3 junior fudbal” usmjeren je na zdrave životne navike među mladima, pružajući im priliku da pokažu svoje sportske vještine, osvoje nagrade i sklope nova prijateljstva.

Projekat je realizovan uz podršku Predsjednika Republike Srpske, a glavni partneri turnira su Autoputevi Republike Srpske i kompanija Ekosen. Sony PlayStation kutak omogućila je eAdriatic liga, koja okuplja regionalne esport entuzijaste iz raznih zemalja sa sjedištem u Bosni i Hercegovini.

Naredni turnir se održava u Trebinju 10. i 11. juna.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com