Tue. Jul 16, 2024
ћирилица /latinica

Sokolac: U srijedu akcija dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: Srna

Aktiv dobrovoljnih davalaca krvi Crvenog krsta opštine Sokolac organizuje u srijedu, 19. juna, akciju dobrovoljnog davanja u prostorijama Sportske dvorane, najavljeno je iz ove humanitarne organizacije.

Akcija pod motom „Spasi život – daruj krv“ biće održana od 9.00 do 15.00 časova.

Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Sokolac Draženko Vukojičić rekao je Srni da će u ovoj akciji učestvovati i njihovi prijatelji iz Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi Čukarica, iz Crvenog krsta Kosovska Mitrovica, te „stari prijatelji“ iz Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi iz Gacka.

On je najavio da će tog dana biti potpisana i Povelja o saradnji između Crvenog krsta Čukarica i Crvenog krsta opštine Sokolac, te Povelja o bratimljenju između Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi Crvenog krsta Sokolac i Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi Crvenog krsta Čukarica.

Iz sokolačkog Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi pozivaju sve članove, kao i one koji to žele da postanu, da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com