Tue. Jun 25, 2024
ћирилица /latinica

Ovo su dobitnici plaketa, povelja i zahvalnica opštine Istočno Novo Sarajevo

Izvor: Filter

Na svečanoj sjednici Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo usvojni su prijedlozi za dodjelu opštinskih priznanja povodom slave opštine – Spasovdana.

Odbornici su jednoglasno usvojili prijedloge za dodjelu povelja, plaketa i zahvalnica opštine Istočno Novo Sarajevo.

POVELJE

Dobitnik Povelje opštine Istočno Novo Sarajevo je dr Željko Budimir, ministar na naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje u Vladi Republike Srpske, za značajan doprinos razvoju visokoškolskih ustanova na poručju opštine Istočno Novo Sarajevo.

Povelju će dobiti i džudista Nemanja Majdov za izuzetan rad, ostvarene sportske rezultate i doprinos ugledu i afirmaciji opštine Istočno Novo Sarajevo.

PLAKETE

Plaketa će biti uručena Nebojši Mičiću za nesebičan trud i zalaganje u humanitarnom radu i ekološkim akcijama.

Plaketu će dobiti i Tanja Đaković, pomoćnik ministra za kulturu u ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske za nemjerljiv doprinos u stvaranju i formiranju Narodnog pozorišta Istočno Sarajevo i dugogodišnju podršku kulturnim manifestacijama na području opštine.

Plaketa opštine biće dodijeljena i novinaru Gvozdenu Šarcu za nesebično zalaganje, istraživački rad i doprinos čivanju kulture sjećanja i pamćenjana odbrambeno-otadžbinski rat.

Plaketu će dobiti i dr Nataša Đerić – Rakita, specijalista ginekologije i akušerstva u Domu zdravlja Istočno Sarajevo, za nesebičan rad i izuzetnu posvećenost pacijentkinjama.

Plaketa će biti uručena i dr Zorici Mirvić, specijalisti radiologije koja je i rukovodilac Službe radiologije u Bolnici “Srbija”, za dugogodišnji profesionalan i odgovoran rad sa pacijetima sa područja Istočnog Sarajeva i regije.

Plaketu će dobiti i Dejan Berjan, direktor preduzeća “Toplane-INS” a.d. Istočno Novo Sarajevo, za odgovorno rukovođenje i posebno zalaganje pri rekonstrukciji kotlovnice preduzeća.

ZAHVALNICE

Zahvalnicu opštine dobiće Gordana Bjelica, medicinsko sanitarni tehničar u Službi Higijensko epidemiološke zdravstvene zaštite u Domu zdravlja Istočmo Sarajevo, za dugogodišnji nesebičan rad i izuzetnu posvećenost pacijentima.

Veselinka Šehovac, učiteljica u OŠ “Sveti Sava”, dobiće zahvalnicu za dugogodišnji profesionalan i odgovoran rad sa djecom.

Snježana Jelić, radnica u dvorani “Slavija”, dobiće zahvalnicu za dugogodišnje nesebično zalaganje i marljivost pri radu u SRC “Slavija”.

Zahvalnicu će dobiti i Srpko Tuševljak za nesebično zalaganje u dugogodišnjem radu u KP “Sveti Marko”.

Milosav Simanić dobiće zahvalnicu za nesebično zalaganje pri radu u KP “Rad”.

Tanja Palangetić dobiće zahvalnicu za nesebično zalaganje pri radu u preduzeću “Toplane-INS”.

Goran Krstović dobiće zahvalnicu za nesebično zalaganje pri radu u KP “Vodovod i kanalizacija”.

Zahvalnicu će dobiti i Dragica Trapara, sekretar Udruženja penzionera Istočno Novo Sarajevo, za dugogodišnji nesebičan i odgovoran rad u Udruženju.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com