Tue. Jun 25, 2024
ћирилица /latinica

Iz stana u Istočnom Novom Sarajevu ukraden zlatni nakit, u Trnovu lice uhapšeno zbog pucnjave

Izvor: Srna

Nepoznati počinilac je iz stana u Karađorđevoj ulici, u Istočnom Novom Sarajevu ukrao zlatni nakit još neutvrđene vrijednosti, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U saopštenju se navodi da je slučaj policiji prijavljen juče, nakon čega je izvršen uviđaj, te da je toku rasvjetljavanje krivičnog djela teška krađa i da se traga za izvršiocem.

Istog dana, u Trnovu je uhapšen muškarac čiji su inicijali S.S. zbog toga što je nakon verbalnog sukoba sa licem G.M. zbog ulaska stoke u privatni posjed ispalio više hitaca iz puške.

Od S.S. je oduzeta puška i 19 metaka kalibra 7,62 milimetara, a u toku je uviđaj, te pretresi kuće i pomoćnih objekata koje koristi napadač, kao i preduzimanje svih mjera i radnji na utvrđivanju činjenica iz prijave.

O oba slučaja obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su četiri krivična djela, javni red i mir narušen je četiri puta, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com