Tue. Jul 16, 2024
ћирилица /latinica

Dodik čestitao Spasovdan rukovodstvu i građanima Istočnog Novog Sarajeva

Foto: Srna

Izvor: Srna

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je rukovodstvu opštine Istočno Novo Sarajevo čestitku povodom krsne slave ove lokalne zajednica – Spasovdana.

“Povodom Dana i krsne slave opštine Istočno Novo Sarajevo upućujem načelniku opštine, odbornicima, građanima i vjernom narodu iskrene čestitke. Želim vam da u skladu sa tradicijom i običajima proslavite ovaj veliki hrišćanski praznik, koji ima ulogu zaštite i spasenja, u zdravlju i blagostanju zajedno sa saradnicima, prijateljima i svim ljudima dobre volje”, naveo je Dodik.

Predsjednik Republike Srpske je istakao da mu je zadovoljstvo da povodom praznovanja Vaznesenja Gospodnjeg uputi najbolje želje za napredak i razvoj te opštine, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

“U uvjerenju da ćete dodatnim zalaganjem, saradnjom i podrškom partnera i institucija istrajati na tom putu, još jednom vam srdačno čestitam praznik i želim svako dobro”, navodi se u čestitki rukovodstvu opštine Istočno Novo Sarajevo.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com