Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /латиница

Додик честитао Спасовдан руководству и грађанима Источног Новог Сарајева

Фото: Срна

Извор: Срна

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је руководству општине Источно Ново Сарајево честитку поводом крсне славе ове локалне заједница – Спасовдана.

“Поводом Дана и крсне славе општине Источно Ново Сарајево упућујем начелнику општине, одборницима, грађанима и вјерном народу искрене честитке. Желим вам да у складу са традицијом и обичајима прославите овај велики хришћански празник, који има улогу заштите и спасења, у здрављу и благостању заједно са сарадницима, пријатељима и свим људима добре воље”, навео је Додик.

Предсједник Републике Српске је истакао да му је задовољство да поводом празновања Вазнесења Господњег упути најбоље жеље за напредак и развој те општине, саопштено је из Кабинета предсједника Српске.

“У увјерењу да ћете додатним залагањем, сарадњом и подршком партнера и институција истрајати на том путу, још једном вам срдачно честитам празник и желим свако добро”, наводи се у честитки руководству општине Источно Ново Сарајево.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com