Tue. Jun 25, 2024
ћирилица /latinica

U srijedu javna rasprava o izmjenama zakona o boravišnoj taksi

Izvor: Srna

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske održaće u srijedu, 5. juna, u Istočnom Sarajevu javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o boravišnoj taksi.

Javna rasparava biće održana u 13.00 časova u sali Skupštine opštine Pale, najavljeno je iz Ministarstva.

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske pozvalo je sva zainteresovana fizička i pravna lica, institucije i organizacije da, radi kreiranja što kvalitetnijeg zakonskog rješenja, učestvuju u javnim raspravama i svojim sugestijama i prijedlozima doprinesu njegovoj izradi.

Osim u Istočnom Sarajevu, javne rapsrave biće održane u Banjaluci 11. juna u 11.00 časova u prostorijama Privrede komore Republike Srpske, zatim u Trebinju 17. juna u 11.00 časova u sali Skupštine grada, te u Bijeljini 20. juna u 13.00 časova u prostorijama Područne privredne komore.

Narodna skupština Republika Srpske usvojila je Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o boravišnoj taksi, uz zaključak o upućivanju ovog nacrta zakona u javnu raspravu koja će biti sprovedena u roku od 30 dana.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com