Tue. Jun 25, 2024
ћирилица /latinica

Najava predavanja Nenada Gugla

Izvor: Filter

Književnik, predavač i motivacioni govornik Nenad Gugl gostovaće u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo u četvrtak, 30. maja.

Na pitanja kako pokrenuti cijelu ličnost, te gdje, zašto, kako i kada stići na putu koji je dio čovjekovog unutrašnjeg kretanja Nenad Gugl će odgovoriti na motivacionom predavanju „Čovjekovo kretanje naprijed i naviše“ koje će održati u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo sa početkom u 19.00 časova.

„Svako od nas ima neki životni zadatak i neku misiju i to se zove ideja poziva. Možemo imati posao, karijeru, ali najbolje bi bilo, ako bismo otkrili svoj poziv od Boga za neki životni cilj.“ – Nenad Gugl


Nenad Gugl je profesor srpskog jezika i književnosti, autor tri veoma zapažena romana „Umro sam u petak“, „Velelepota sekunde“ i „Živeo sam hiljadu godina“ i voditelj jedinstvene emisije BIT na TV Hram, govornik i predavač.

On sam za sebe kaže da je njegov poziv pripovjedač, da on čita knjige za druge i da je njegova misija da ljude pokreće. Ono što Gugla izdvaja u odnosu na druge profesore i predavače jeste način na koji transferiše – prenosi znanje na svoje učenike i slušaoce, a posebno dar za povezivanjem znanja iz različitih oblasti i njihova primjena u svakodnevnim životnim situacijama i problemima.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com