Sat. Apr 13, 2024
ћирилица /latinica

Uhapšena dvojica osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić, djevojčicu usmrtili automobilom

Izvor: ATV/RTS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provjera svih tragova i informacija uhapsili su S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju djevojčicu Danku Ilić, saopštio je danas MUP.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za tijelom. Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju, o čemu će blagovremeno obavijestiti javnost, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako je jutros objavio ATV, uhapšene su dvije osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile djevojčicu, a potom njeno tijelo sakrile na mjesto koje se koristi kao divlja deponija uz Starobanjski put kod Bora.

Kako je potvrđeno za ATV, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13.52, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić počela je 26. marta, a zbog njenog nestanka je prvi put pokrenut sistem za pronalaženje maloljetnika “Pronađi me”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com