Sun. May 19, 2024
ћирилица /latinica

Milica Mrkaja prva na regionalnom takmičenju iz matematike

Izvor: Filter

Na regionalnom takmičenju iz matematike koje je u subotu, 6. aprila, održano u Foči, učenici OŠ “Sveti Sava” Istočno Novo Sarajevo ostvarili su zavidne rezultate.

“Učenici sedmog, osmog i devetog razreda takmičili su se u odvojenim kategorijama, a ovo su imena naših sedam učenika koji su dosadašnjim rezultatima izborili takmičenje na nivou Sarajevsko – romanijske regije. To su Goran Mijić, Darko Samardžija, Lazar Vladičić, Milica Mrkaja, Lana Matović, Katarina Milić i Milan Šobot. Uz njihov i posvećen rad njihovih nastavnika – mentora, Jelene Ristović i Nenada Pejovića, ovi učenici iz godine u godinu napreduju i postižu rezultate vrijedne svake pažnje”, saopšteno je iz OŠ “Sveti Sava”.

Učenica devetog razreda Milica Mrkaja osvojila je prvo mjesto, a Lana Matović i Katarina Milić dijelile su četvrto mjesto.

Drugo mjesto osvojio je učenik sedmog razreda Lazar Vladičić, a u kategoriji osmih razreda zapažen rezultat i četvrto mjesto pripalo je učeniku Goranu Mijiću.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com