Sun. May 19, 2024
ћирилица /latinica

Lale ostaje predsjednik Fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijskog područja

Izvor: Glas Srpske

Milorad Lale ostaje predsjednik Fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijskog područja, odlučila je Skupština ovog regiona. On je četvrti put dobio podršku delegata.

Prijedlog za predsjednika FS BiH je Vico Zeljković, a kandidati za Izvršni odbor su Milorad Lale i Milan Renovica. Prijedlog za Skupštinu FS BiH su Radomir Berjan i Marko Blagojević, dok je Nebojša Šešlija zamjenski član. Goran Kosorić je prijedlog za Disciplinsku komisiju, Dejan Krsmanović za pravni komitet, Aleksadar Ristić za Apelacionu komisiju, a Dragan Kulina i Risto Trivun za prvostepenu i drugostepenu komisiju za licenciranje.

– Sarajevsko-romanijska regija prepuna je kvalitetnih ljudi iz svijeta fudbala i treba ih više u organima Saveza, jer i te kako mogu pomoći fudbalu. Fudbalski savez Republike Srpske ima odličnu konekciju i saradnju sa ovim područjem i nadam se da će se ona nastaviti i u buduće. Pomoći ćemo regiji kroz infrastrukturne projekte i pomoć klubovima koji se muče sa finansiranjem. Hvala svima i na podršci koju sam dobio za kandidaturu za predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske i FS Bosne i Hercegovine – rekao je Vico Zeljković.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com