Fri. May 24, 2024
ћирилица /latinica

Dodatno snižene marže na osnovne životne namirnice i proširen obuhvat proizvoda na koji su ograničene marže

Izvor: Filter

​Vlada Republike Srpske usvojila je danas, na 64. sjednici, u Banjaluci, Uredbu o određivanju marže u prometu proizvoda, kojom su dodatno snižene marže na osnovne životne namirnice, te proširen obuhvat proizvoda na koji su ograničene marže u prometu u Republici Srpskoj.

Navedena Uredba stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u „Službenom glasniku Republike Srpske”, a važiće do 30. juna 2024. godine.

Uredbom o određivanju marže u prometu proizvoda marža je ograničena na maksimalno 6% u veleprodaji, odnosno 8% u maloprodaji za sljedeće proizvode:

Uredbom o određivanju marže u prometu proizvoda marža je ograničena na maksimalno 4% u veleprodaji, odnosno 6% u maloprodaji za sljedeće proizvode:

Uredbom o određivanju marže u prometu proizvoda marža je ograničena na maksimalno 10% u veleprodaji, odnosno 12% u maloprodaji za sljedeće proizvode:

Uredbom o određivanju marže u prometu proizvoda marža je ograničena na maksimalno 6% u veleprodaji, odnosno 18% u maloprodaji za lijekove.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com