Sun. Apr 14, 2024
ћирилица /latinica

Džudisti Lana Erić i Saša Šehovac najbolji sportisti opštine Istočna Ilidža

Izvor: Srna

Članovi Džudo kluba “Famos” Lana Erić i Saša Šehovac proglašeni su za najbolje sportiste opštine Istočna Ilidža u 2023. godini.
Priznanje za najuspješniji sportski kolektiv, kao i godinu ranije, pripalo je Džudo klubu “Famos”, čiji su članovi ostvarili impresivni rezultate, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

Čestitajući nagrađenim sportistima i sportskim radnicima za ostvarene rezultate u prošloj godini, načelnik opštine Marinko Božović rekao je da oni pronose ime Istočne Ilidže, za koju se zahvaljujući njihovim rezultatima čuje u Republici Srpskoj, BiH, ali i van granica zemlje.

Božović je poručio sportskim radnicima i sportistima da im je Opštinska uprava partner, izrazivši nadu da im je makar malo pomogla u ostvarivanju rezultata.

On je naglasio da podrška sportu i sportistima neće izostati ni u narednom periodu.

Trener Fudbalskog kluba “Famos” Darko Vojvodić proglašen je za najuspješnijeg trenera, a Zdravko Simović za najuspješnijeg sportskog radnika.

Za najuspješnije sportiste po granama sporta izabrani su džudisti Saša Šehovac i Lana Erić, karatisti Matej Kovač i Ana Lubura, bokser Vuk Mičić, košarkaši David Šehovac i Jelena Krajšumović, fudbaleri Marko Marković i Dušan Šehovac /mali fudbal/, Katarina Racković – tekvondo i Momir Ašonja – lice sa posebnim potrebama.

Tokom večerašnje ceremonije nagrade i zahvalnice su uručene perspektivnim sportistima, sponzorima klubova, sportistima iz Istočne Ilidže koji nastupaju za klubove iz drugih opština, gradova i država, kao i nekoliko posthumnih priznanja.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com