Sat. Apr 20, 2024
ћирилица /latinica

Info-sesija o projektu “Dijaspora Invest” 28. marta u Opštini Istočna Ilidža

Izvor: Filter

USAID projekat “Dijaspora Invest” u saradnji sa Opštinom Istočna Ilidža organizuje info-sesiju u okviru koje ćemo predstaviti Lokalni investicioni fond.

” Fond  je nastao povezivanjem sredstava naše lokalne zajednice i USAID fonda. Ova saradnja je potvrda transparentnog i odgovornog upravljanja sredstvima za našu zajednicu, a istovremeno je i prvi primjer dobre prakse fokusa prema investicijama povezanim sa našom dijasporom”, saopštili su iz Opštinske uprave Istočna Ilidža.

Lokalni fond će sufinansirati kompanije koje nisu starije od 3 godine (d.o.o., d.d.), koje imaju dokazivu poslovnu vezu (suvlasništvo ili neka forma biznis partnerstva) sa dijasporom ili ljudima koji su se vratili u zemlju u posljednjih 5 godina.

Aplikaciji se može pristupiti na grant.diasporainvest.ba.

Kako se navodi u saopštenju, Poziv je otvoren tokom cijele godine, a ova info-sesija je prilika da saznate sve o procedurama i pravilima vezanim za pristup sredstvima.

Info sesija će se održati 28. marta sa početkom u 11.00 časova u prostorijama opštine Istočna Ilidža.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com