Fri. Apr 19, 2024
ћирилица /latinica

Na košarkaškoj utakmici prikupljeno 3.420 KM za Todoroviće

Izvor: Srna

Na humanitarnoj utakmici između Košarkaških klubova “Jahorina” sa Pala i “Rogatice” prikupljeno je 3.420 KM za pomoć porodici Todorović, kojima je nedavno u požaru izgorjela kuća.

Košarkaški klub “Jahorina” i Pravoslavno humanitarno udruženje “Sveti Sava” sa Pala pokrenuli su ovu humanitarnu akciju i prihod sa sinoćnje utakmice namijenjen je porodici Todorović.

-Svi zajedno smo odnijeli veliku pobjedu sakupivši 3.420 KM za pomoć porodici Todorović iz Ćemanovića. Mi nastavljamo ka cilju, plasmanu u Premijer ligu BiH, a istovremeno se trudimo da budemo društveno odgovorni i humani – naveli su iz Košarkaškog kluba “Jahorina” na svom “Instagram” profilu.

U utakmici koja je odigrana u Sportsko-poslovnom centru “Peki”, ekipa “Jahorine” savladala je “Rogaticu” rezultatom 71:51.

U mjestu Ćemanovići u opštini Pale u četvrtak, 22. februara, izgorjela je kuća porodice Todorović u kojoj je živio Bojan sa dvoje maloljetne djece i majkom.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com