Fri. Feb 23, 2024
ћирилица /latinica

Dom zdravlja “Stana Tomić”: Poziv roditeljima da vakcinišu djecu

Izvor: Srna

Iz Doma zdravlja “Stana Tomić” u Palama pozvaju roditelje sa prebivalištem na području ove opštine čija djeca nisu vakcinisana ili su nepotpuno vakcinisana MPR /MMR/ i pentaksim vakcinama da se jave službi pedijatrije i zakažu termin za vakcinaciju.

“Na području opštine Pale stanje je povoljno i nema ni najmanjeg razloga za zabrinutost i paniku, ali s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju u bližem okruženju i regionu, smatramo da bismo svi trebalo da pokažemo maksimalnu odgovornost i proces imunizacije sprovedemo blagovremeno i u potpunosti”, saopšteno je iz ovog doma zdravlja

U saopštenju se navodi da se termini za vakcinaciju mogu zakazati pozivom na broj telefona 057/490-305 svim radnim danima, osim četvrtka i to ponedjeljkom i srijedom od 15.00 časova, utorkom od 16.00 časova i petkom od 9.00 časova.

Paljanski Dom zdravlja raspolaže dovoljnim brojem potrebnih vakcina i spreman da proces imunizacije realizuje brzo, efikasno i bez ikakvih poteškoća.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com