Fri. Feb 23, 2024
ћирилица /latinica

Ikonić: Najviše pažnje na sajmu privukli Jahorina i Ravna planina

Izvor: Srna

Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo imala je izuzetno uspješan nastup na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu na kojem su najviše pažnje posjetilaca privukli Jahorina i Ravna planina, rekao je direktor ove organizacije Igor Ikonić.

On je naveo da su na Sajmu akcenat stavili na predstojeću zimsku sezonu, te da su predstavili hotele, turističke i brojne druge privredne subjekte.

Ikonić je istakao da Turistička organizacija promoviše ponudu putem društvenih mreža i ima odličnu saradnju sa blogerima i influenserima, koji imaju veliki broj pratilaca na svojim profilima, što će omogućiti dolazak većeg broja gostiju na destinacije na području Istočnog Sarajeva.

– Osim nagrade koju smo osvojili, kruna našeg nastupa na Sajmu jeste posjeta našem štandu svjetski poznatih influensera, koji su obećali da će uskoro doći u Istočno Sarajevo – rekao je Ikonić.

Sajam turizma u Novom Sadu, koji je održan od 30. novembra do 2. decembra, tradicionalno privlači veliki broj izlagača i gostiju.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com