Sat. Dec 2, 2023
ћирилица /latinica

Takmičari iz Kik boks saveza RS putuju na Svjetsko seniorsko prvenstvo u Portugal

Izvor: Filter

Svjetsko seniorsko prvenstvo u kik boksu održava se od 17. do 26. novembra u Albufeiri (Portugal), a učestvovaće 77 država sa više od 1 400 takmičara. 
Kik boks savez Republike Srpske, u sklopu reprezentacije BiH, predstavljaće četvoro takmičara i to Jana Đerić, Nikola Drobnjak, Jasmin Ramić i Cvijetin Vujanović. 
Svi takmičari nastupaće u ringovnim disciplinama, Nikola i Jasmin u disciplini low kick, Jana u disciplini K1, dok će Cvijetin nastupiti u full contact-u.

“Takmičari su imali zajedničke pripreme koje su održane u Ulcinju i može se reći da su u potpunosti spremni za predstojeći šampionat. Očekuje ih nimalo lak zadatak da se domognu neke od medalja s obzirom na to da je ovo sigurno najbrojnije seniorsko Svjetsko prvenstvo. Međutim, ukoliko uzmemo u obzir da nastupaju izuzetno iskusni takmičari, Jana kao prošlogodišnja juniorska prvakinja svijeta, Nikola kao seniorski viceprvak svijeta, Jasmin kao bronzani sa prošlog Svjetskog prvenstva, nadamo se najboljem i ovaj put”, saopšteno je iz Kik boks saveza Republike Srpske.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com