Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /latinica

Obavještenje o javnom uvidu u Nacrt Regulacionog plana „GP PUT“

Foto: Opština Istočna Ilidža

Izvor: Filter

Iz nadležnog odjeljenja Opštine Istočna Ilidža obavještavaju zainteresovanu javnost o ponovnom javnom uvidu u Nacrt Regulacionog plana „GP PUT“.

Nacrt Plana biće izložen u prostorijama Opštine Istočna Ilidža i u prostorijama planerske organizacije „Radis“ d.o.o. Istočno Sarajevo, svakim radnim danom u periodu od 8.00 do 15.00 časova, u periodu od 22. do 30. novembra.

“Za vrijeme trajanja javnog uvida svi zainteresovani mogu dati svoje mišljenje, primjedbe, sugestije i prijedloge na Nacrt plana, upisom u knjigu primjedbi ili u formi dopisa Odjeljenju za prostorno uređenje i ekologiju i planeru „Radis“ d.o.o. Istočno Sarajevo”, navodi se u obavještenju.

Za detaljne informacije možete se obratiti Odjeljenju za prostorno uređenje i ekologiju Opštine Istočna Ilidža, kancelarija br. 9, ul. Vojvode Radomira Putnika br. 2, na tel. 057/317-193 ili na e-mail: urbanizam@istocnailidza.net.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com