Sun. Dec 3, 2023
ћирилица /latinica

Dan otvorenih vrata u PU Istočno Sarajevo

Izvor: Srna

U Istočnom Novom Sarajevu danas je održan Dan otvorenih vrata, povodom obilježavanja krsne slave MUP-a Republike Srpske – Svetog arhangela Mihaila, na kojem su pripadnici policije pokušali da približe policijsku profesiju osnovcima i djeci iz vrtića.

Zamjenik komandira Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo Dijana Ivanović Simeunović istakla je da je cilj Dana otvorenih vrata, koje je organizovala Policijska uprava Istočno Sarajevo, i da mališane upoznaju o materijalno-tehničkim sredstvima kojima raspolaže MUP Republike Srpske.

Simeunovićeva je navela da su danas ugostili djecu trećih razreda Osnovne škole “Sveti Sava” Istočno Novo Sarajevo i vrtića sa podučja ove lokalne zajednice “Patrijarh Pavle”, “Vratite nam osmijeh” i “Maca”.

Ona dodala da se policija redovno druži sa djecom koja se uvijek raduju dolasku u Policijsku stanicu.

Simeunovićeva je rekla da su u današnjim aktivnostima učestvovali pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo i Jedinice žandarmerije Istočno Sarajevo.

Povodom krsne slave MUP-a Republike Srpske, pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo su u protekla tri dana organizovali akcije dobrovoljnog davanja krvi u Bolnici “Srbija”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com