Thu. Dec 7, 2023
ћирилица /latinica

U Istočnoj Ilidži prijavljena tuča, na Ravnoj Romaniji izazivanje opšte opasnosti

Izvor: Filter

Policijskoj stanici Istočna Ilidža u nedjelju oko 22.00 časa prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba dva lica u kojem je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

“Policijski službenici izašli su na lice mjesta i konstatovali da je istog dana oko 21.30 časova u ulici Slavka Leovca u Istočnoj Ilidži nakon verbalne rasprave lice N.P. nanijelo tjelesne povrede drugom licu”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela „Teška tjelesna povreda“.

U saopštenju PU Istočno Sarajevo navodi se da je Policijskoj stanici Sokolac juče prijavljeno je da u mjestu Ravna Romanija, u blizini vikend naselja, nepoznato lice puca iz vatrenog oružja.
Policijski službenici su na navedenom lokalitetu pronašli lice inicijala E.T. iz Starog Grada-Kanton Sarajevo koji je posjedovao malokalibarsku puški „CZ 457 LUX“ iz koje je ispalio tri hica.
Oružje je privremneo oduzeto i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su četiri krivična djela, javni red i mir narušen je jednom, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com