Mon. Dec 11, 2023
ћирилица /latinica

Sokolac: Osnovnoj školi donirane geografske karte i laptopi

Izvor: Srna

Sokolačko Udruženje „Majka i dijete“ doniralo je juče Osnovnoj školi „Sokolac“ četiri geografske karte i dva laptopa za područna odjeljenja u Knežini i na Ravnoj Romaniji, rekla je Srni predsjednik ovog udruženja Aleksandra Elez.


Elezova je pojasnila da su laptopi, za dva područna odjeljenja, poklon od Humanitarne organizacije „28. jun“, a da je sredstva za geografske karte obezbijedilo Udruženje „Majka i dijete“.

Ona je istakla da je saradnja ovog sokolačkog udruženja sa Humanitarnom organizacijom „28. jun“ počela prošle godine i da su oni u okviru akcije doniranja laptopa školama u Srbiji, odlučili da obuhvate i škole na Sokocu.

Prema njenim riječima, Udruženje „Majka i dijete“, koje okuplja porodice sa troje i više djece sa područja opštine Sokolac, postaće i zvanični partner Humanitarne organizacije „28. jun“.

Elezova je najavila da će Udruženje „Majka i dijete“, u četvrtak, 5. oktobra, u zgradi opštine Sokolac, organizovati prijem za roditelje svih beba rođenih od oktobra prošle godine i uručiti im prikladne poklone.

Direktor Osnovne škole „Sokolac“ Đorđe Rajić rekao je da svaka donacija znači mnogo, te da se posebno raduje poklonima ove vrste, kao što su tehnički uređaji, što je uvijek potrebno učenicima i nastavnicima.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com