Fri. Jul 19, 2024
ћирилица /латиница

“Скривено благо природе” у недјељу на Равној планини

Извор: Филтер

На Равној планини у недјељу, 15. октобра, одржаће се манифестација “Скривено благо природе” за ученике основних школа са подручја града Источно Сарајево.

Манифестација почиње у 11.00 часова код језера на Равној планини представом за најмлађе, након чега ће ученици са својим учитељима кренути пјешачким стазама у “потрази за благом”.

“Овакве манифестације имају посебну вриједност, поготово када су у питању наши најмлађи суграђани. То је нешто на чему континуирано радимо, а сигурно је да ћемо и наставити кроз овакве и сличне манифестације, како бисмо љепоте нашег града приближили што већем броју људи. За малишане смо припремили бројна изненађења, а сигуран сам да ће увидјети да природа то наше највриједније благо”, рекао је Игор Иконић, директор Туристичке организације града Источно Сарајево.

Технички организатор манифестације је СЕД „Орловача“, а покровитељи су град Источно Сарајево и Туристичка организација Града Источно Сарајево.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com