Sat. Dec 2, 2023
ћирилица /latinica

Poziv za dodjelu popusta na ski karte na Jahorini

Izvor: Filter

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisuje javni poziv za dodjelu popusta na ski karte za zimsku sezonu 2023/2024 putem sufinansiranja na Skijalištu “Jahorina”.

“Ovim Javnim pozivom će se moći ostvariti popust za 100 personalizovanih, desetodnevnih (deset u sezoni) ski karata za zimsku sezonu 2023/24. Navedena ski karta za zimsku sezonu 2023/24  dodijeljena putem sufinansiranja važeća je 10 dana u sezoni i moći će se iskoristiti tokom trajanja cijele sezone”, navodi se u obavještenju.

Putem Javnog poziva, odabrani korisnici će dobiti popust na desetodnevnu ski kartu u vrijednosti od 30 % , dok članovi porodica PPB i RVI od I-VI kategorije i članovi porodice umrlih RVI mogu da ostvare popust od 50 %.

Iz Opštine podsjećaju da je puni iznos desetodnevne karte 650 KM, a na taj iznos je moguće ostvariti navedeni popust, ako se na poziv prijavi minimalno 100 osoba.

Pravo na ski kartu po ovom pozivu imaju isključivo građani koji imaju prijavljeno prebivalište u Opštini Istočno Novo Sarajevo. 

Poziv se ne odnosi na djecu, s obzitom na to da je za djecu osnovnih i srednjih škola sa područja Grada Istočno Sarajevo organizovana nagradna akcija u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina.

Rok za podnošenje prijava je do 20. oktobra.

Javni poziv za ski karte možete preuzeti OVDJE, a prijavni obrazac na sljedećem linku – OBRAZAC.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com