Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /latinica

Muškarac iz Brčkog i tri pomagača uhapšeni zbog ubistva inspektora u Bijeljini

Foto: RTRS

Izvor: RTRS

Lice čiji su inicijali N.K. iz Brčkog uhapšeno je zbog sumnje da je ubilo policijskog službenika u Bijeljini, te još tri lica osumnjičena da su bili njegovi pomagači, saopšteno je iz bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva.

Ubijen je 38-godišnji Nenad Marković, inspektor u bijeljinskoj Policijskoj stanici 2.

Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšen je Nikola Kokanović.

Iz tužilaštva su naveli da je ispred ugostiteljskog objekta Džil u Bijeljini noćas iz vatrenog oružja ubijen policijski službenik čiji su inicijali N.M.

– Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo lišen je slobode izvršilac navedenog krivičnog djela čiji su inicijali N.K. iz Brčkog, kao i tri osumnjičena lica D.S, B.S. i D.Š. zbog sumnje da su preduzimali radnje kao pomagači u izvršenju krivičnog djela – navode iz Tužilaštva.

U saopštenju se dodaje da se ubistvo dogodilo u 23.57 časova u Ulici Meše Selimovića.

Policija je izvršila uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini i preduzimaju se sve potrebne istražne mjere i radnje.

Kostrešević: Biće razjašnjeno sve u vezi ubistva u Bijeljini 

Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević rekao je danas da će do detalja biti razjašnjeno sve u vezi ubistva policijskog inspektora u Bijeljini.

– Apsolutno nijedna okolnost vezana za događaj i nijedno lice umiješano na bilo koji način, neće biti izostavljeno i isključeno odgovornosti. Preduzimamo mjere i radnje da sve i jedan detalj razjasnimo – rekao je Kostrešević u Bijeljini.

On je izrazio saučešće porodici policijskog inspektora Nenada Markovića.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com